GAP MEDIA

Creare site firmă

Descoperă pachetul unic de creare Site Firma, care include 10 pagini, la doar 349 euro!

Oferim o soluție completă pentru afacerea ta, inclusiv design personalizat, dezvoltare web și optimizare SEO. Beneficiază de un website profesional și modern, adaptat nevoilor tale, cu posibilitatea de a avea până la 10 pagini unice. Fie că ai nevoie de pagini pentru prezentarea serviciilor, portofoliu sau contact, noi suntem aici pentru tine. Contactează-ne astăzi și creează o prezență online de impact!

Caracteristici site web

Servicii de creare site și web design

Serviciul  nostru de creare de site-uri web este destinat să vă ajute în dezvoltarea unei prezențe online puternice și profesionale.

Cu experiență în dezvoltarea de site-uri web de înaltă calitate, echipa noastră își propune să ofere servicii personalizate pentru fiecare client, în funcție de necesitățile și obiectivele lor.

De asemenea, fiecare site web creat de noi este atent construit, cu un design atractiv și funcțional, pentru a asigura o experiență utilizatorului excelentă.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre serviciile noastre de creare site web și cum putem ajuta afacerea dvs. să se dezvolte online.

Hai să discutăm despre viitorul tău site!

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Daca nu sunteti multumit de site-ul creat, va putem oferi servicii de modificare sau ajustare, astfel incat sa raspunda mai bine nevoilor si asteptarilor dvs. de afaceri. Va putem oferi, de asemenea, o garantie de satisfactie si o perioada de timp in care sa va puteti exprima nemultumirile.

Site-ul tău poate avea până la 10 pagini, inclusiv în pachetul unic de creare Site Firma la doar 349 euro! În plus față de cele 10 pagini incluse în pachetul unic de creare Site Firma la 349 euro, putem adăuga pagini suplimentare la site-ul tău contra cost. Ne dorim să oferim flexibilitate maximă pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor afacerii tale. Contactează-ne pentru a discuta despre cerințele tale specifice și vom găsi cea mai bună soluție pentru tine, inclusiv costurile suplimentare pentru adăugarea de pagini.

Da, puteti schimba designul site-ului dupa ce a fost creat. Va putem oferi servicii de redesign sau ajustare a designului pentru a se potrivi mai bine cu nevoile si preferintele dvs. de afaceri.

Da, toate pachetele noastre de servicii includ optimizare SEO. Va putem ajuta sa va imbunatatiti clasamentul in motoarele de cautare prin utilizarea de tehnici de optimizare a continutului, cuvintelor cheie si meta-tagurilor, precum si prin optimizarea performantei site-ului si a vitezei de incarcare.nut

Timpul necesar pentru a finaliza un site web depinde de complexitatea proiectului si de nevoile specifice ale fiecarei afaceri. In general, un site web simplu poate fi finalizat in cateva saptamani, in timp ce un site web mai complex poate dura cateva luni. Vom discuta cu dvs. termenul final de livrare in timpul consultatiei initiale.

Procesul nostru de dezvoltare a site-ului include urmatoarele etape: consultarea initiala cu clientul, definirea obiectivelor si cerintelor, planificarea proiectului, designul site-ului, dezvoltarea site-ului, testarea si finalizarea site-ului. Vom colabora strans cu dvs. pe parcursul intregului proces pentru a ne asigura ca site-ul reflecta cat mai bine nevoile si asteptarile dvs. de afaceri.

Pentru a va oferi servicii de calitate si pentru a ne asigura ca putem respecta termenele de livrare, solicitam plata in avans. Totusi, suntem flexibili si putem discuta optiuni de plata personalizate, in functie de circumstante. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre modalitatile de plata si sa discutam impreuna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Clienții noștri

Shopping Basket